Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Muut ajoneuvovakuutukset verkkokaupasta

Voit ostaa verkkokaupasta vakuutuksen auton lisäksi moottoripyörälle, mopolle, moottorikelkalle, traktorille, matkailuautolle, asuntovaunulle tai peräkärrylle.

Kaikki kaskot verkosta vuodeksi -15 %

Nyt saat Turvan verkkokaupasta ostettuihin kaskovakuutuksiin 15 % verkko-ostajan edun vuodeksi. Ammattiliiton jäsenenä säästät vieläkin enemmän: Saat jatkuvan 10 % liittoalennuksen. Kun vakuutat meillä myös kotisi, saat vakuutusmaksuista lisäksi 10 % omistaja-alennuksen! Alennukset eivät koske liikennevakuutusta.

Laske hinta

Kiva nähdä sinut täällä! Luethan tämän ennen kuin alat laskemaan hintaa:

  1. Tunnistaudu pankki- tai mobiilitunnuksillasi, niin saat laskelmaan oikeat bonustietosi ja alennukset. Samalla tarkistamme luottotietosi Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä. Rekisterissä oleva maksuhäiriömerkintä voi olla esteenä vakuutuksen myöntämiselle.
  2. Jos jatkat tunnistautumatta, tulee sinun itse syöttää bonustietosi laskurille. Saat silloin hinnan antamasi bonustiedon mukaan. Huomioithan, että tarkistamme bonustietosi oston jälkeen vakuutus- ja vahinkohistoriastasi. Vakuutuksen hinta voi muuttua, jos antamasi bonustieto ei ole ajantasainen.
  3. Jos sinulla on jo autovakuutus Turvasta, mutta haluat muuttaa sitä, soita meille p. 01019 5110 tai laita viestiä chatin kautta.

Tunnistaudu

Perustiedot vakuutusta varten

Ajoneuvotyyppi: (verkkokaupassa voit vakuuttaa yksityiskäyttöisen ajoneuvon. Ota yhteyttä asiakaspalveluun myös, jos kyseessä on sähköauto.) *
Ajoneuvon rekisteri- tai valmistenumero: *

Haetaan tietoja

Loading..