Moottoripyörän vakuutukset verkkokaupasta

moottoripyorävakuutus

Nyt voit ostaa verkkokaupasta vakuutuksen myös moottorikelkalle ja peräkärrylle.

Kaskovakuutukset verkkokaupasta -27,3 % ammattiliiton jäsenelle
Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan 10 % liittoalennuksen sekä vuosien myötä kasvavan omistaja-asiakasalennuksen 5–10 %. Verkkokaupasta ostaessasi saat vielä 15 %:n alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Alennusta ensimmäiselle vuodelle kertyy siis pilkulleen vähintään 27,3 %.

Liikennevakuutuksesta jopa 10 %:n omistaja-asiakasalennus
Nyt voit saada myös liikennevakuutuksesta vuosien myötä kasvavaa omistaja-asiakasalennusta: alennus on 5 % ensimmäisen vuoden jälkeen, 7 % viiden vuoden jälkeen ja 10 % alennus kymmenen vuoden jälkeen.

Keskittävän omistaja-asiakkaan 7 %:n alennus koti-, henkilö- ja kaskovakuutuksista
Verkkokauppa laskee automaattisesti uusille asiakkaille 5 %:n omistaja-asiakasalennuksen. Jos keskität vakuutuksesi Turvaan, olet oikeutettu 7 % omistaja-asiakkuusalennukseen koti-, henkilö- ja kaskovakuutuksista. Jotta voimme tarkistaa sinulle kuuluvan omistaja-asiakastason, ota meihin ostoksesi jälkeen yhteyttä: soita 01019 5110, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(ät)turva.fi tai tule käymään.

Rekisteröinti ja vakuutus nyt kerralla kuntoon
Voit rekisteröidä ja vakuuttaa ajoneuvosi yhdellä kertaa. Lisätietoa sähköisestä rekisteröinnistä ja toimintaohjeet löydät täältä.

Ajoneuvovakuutus

1 2 3

Laske hinta

Bonustiedot mukaan laskelmaan

Tunnistaudu pankkitunnuksillasi ennen laskurin täyttämistä, niin saat laskelmaan mukaan todelliset bonustietosi ja alennukset. Samalla tarkistamme luottotietosi. Verkkokaupassa voi ostaa vakuutuksen yksityiskäyttöiselle ajoneuvolle.

Tunnistaudu

Perustiedot vakuutusta varten

Ajoneuvotyyppi: (Jos kyseessä on sähköauto, ota yhteys asiakaspalveluun.) *
Ajoneuvon rekisteri- tai valmistenumero: *

Haetaan tietoja

Loading..