Henkilö- ja pakettiauton vakuutukset verkkokaupasta

Tutustu Turvan autovakuutuksiin!

Kaskovakuutukset verkkokaupasta -27,3 % ammattiliiton jäsenelle

Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan 10 % liittoalennuksen sekä vuosien myötä kasvavan omistaja-asiakasalennuksen 5–10 %. Verkkokaupasta ostaessasi saat vielä 15 % alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Alennusta ensimmäiselle vuodelle kertyy siis pilkulleen vähintään 27,3 %.

Tutustu henkilö- ja pakettiauton vakuutuksiin tästä.

Kaikkien ammattiliittojen jäsenille renkaidenvaihto ja paras kasko samassa paketissa

Liittokasko on ammattiliittojen jäsenille räätälöity kattavin kaskopakettimme. Kun ostat liittokaskon henkilö- tai pakettiautollesi verkkokaupasta 1.-31.3.2019 välisenä aikana, saat renkaiden vaihdon Vianorilla kaupan päälle! Etu on henkilökohtainen ja sen arvo on 45 euroa. Etu on käytettävä Vianorin palvelupisteellä 31.5.2019 mennessä. Saat tarkemmat ohjeet edun lunastamiseen ostoksesi jälkeen.

Liikennevakuutuksen bonus

Bonus alentaa liikennevakuutuksesi maksua. Kun tunnistaudut heti laskurin alussa, laskuri näyttää oikean bonuksesi Turvassa. Jos et halua heti tunnistautua, voit tarkistaa auton liikennevakuutuksen bonuksen bonuslaskuristamme.

Jos et vielä tiedä, mikä kasko sopisi juuri sinulle, saat sen helposti selville kaskovalitsimen avulla. Vastaa vain muutamaan helppoon kysymykseen.
Avaa kaskovalitsin tästä.

Ajoneuvovakuutus

1 2 3

Laske hinta

Bonustiedot mukaan laskelmaan

Tunnistaudu pankkitunnuksillasi ennen laskurin täyttämistä, niin saat laskelmaan mukaan todelliset bonustietosi ja alennukset. Samalla tarkistamme luottotietosi. Verkkokaupassa voi ostaa vakuutuksen yksityiskäyttöiselle ajoneuvolle.

Jos jatkat tunnistautumatta, laskelmaa varten antamasi bonustieto ei sido Turvaa vaan voi muuttua, kun tarkistamme vakuutus- ja vahinkohistoriasi. Tarkista auton liikennevakuutuksen bonus Turvan bonuslaskurilta.

Tunnistaudu

Perustiedot vakuutusta varten

Ajoneuvotyyppi: (Jos kyseessä on sähköauto, ota yhteys asiakaspalveluun.) *
Ajoneuvon rekisteri- tai valmistenumero: *

Haetaan tietoja

Loading..