Henkilö- ja pakettiauton vakuutukset verkkokaupasta

Tutustu Turvan autovakuutuksiin!

Hyödynnä huikeat kaskotarjoukset!

Ammattiliiton jäsen, valitse Liittokasko. Parempaa saat hakea. Verkosta nyt pilkulleen -27,3 % ensimmäiseksi vuodeksi. Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan 10 % liittoalennuksen sekä vuosien myötä kasvavan omistaja-asiakasalennuksen 5–10 %. Verkkokaupasta ostaessasi saat vielä 15 % alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Alennusta ensimmäiselle vuodelle kertyy siis pilkulleen vähintään 27,3 %.

Tai valitse nimeään parempi Peruskasko. Verkosta nyt -30 % ensimmäiseksi vuodeksi. Ammattiliiton jäsenenä saat lisäksi jatkuvan 10 % liittoalennuksen sekä vuosien myötä kasvavan omistaja-asiakasalennuksen 5-10%. Alennusta kertyy siis ensimmäiselle vuodelle pilkulleen vähintään 40,15%. Toimi heti, sillä Peruskaskon ensimmäisen vuoden alennus on voimassa viimeistään 31.5.2019 alkaviin yksityisasiakkaan uusiin henkilö- ja pakettiauton vakuutuksiin.


Liikennevakuutuksen bonus

Bonus alentaa liikennevakuutuksesi maksua. Kun tunnistaudut heti laskurin alussa, laskuri näyttää oikean bonuksesi Turvassa. Jos et halua heti tunnistautua, voit tarkistaa auton liikennevakuutuksen bonuksen bonuslaskuristamme.

Jos et vielä tiedä, mikä kasko sopisi juuri sinulle, saat sen helposti selville kaskovalitsimen avulla. Vastaa vain muutamaan helppoon kysymykseen.
Avaa kaskovalitsin tästä.

Ajoneuvovakuutus

1 2 3

Laske hinta

Bonustiedot mukaan laskelmaan

Tunnistaudu pankkitunnuksillasi ennen laskurin täyttämistä, niin saat laskelmaan mukaan todelliset bonustietosi ja alennukset. Samalla tarkistamme luottotietosi. Verkkokaupassa voi ostaa vakuutuksen yksityiskäyttöiselle ajoneuvolle.

Jos jatkat tunnistautumatta, laskelmaa varten antamasi bonustieto ei sido Turvaa vaan voi muuttua, kun tarkistamme vakuutus- ja vahinkohistoriasi. Tarkista auton liikennevakuutuksen bonus Turvan bonuslaskurilta.

Tunnistaudu

Perustiedot vakuutusta varten

Ajoneuvotyyppi: (Jos kyseessä on sähköauto, ota yhteys asiakaspalveluun.) *
Ajoneuvon rekisteri- tai valmistenumero: *

Haetaan tietoja

Loading..