Oikeusturva

Oikeusturvavakuutus voi korvata asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja, jos joudut käyttämään lakimiesapua riita-, rikos- tai hakemusasioissa. Emme kuitenkaan tarjoa oikeudellista neuvontaa.
Täytä oikeusturvailmoitus, tarkista tiedot yhteenvedosta ja vahvista ilmoituksen lähetys Turvaan. Voit tulostaa yhteenvetosivun kopioksi vahinkoilmoituksesta.

Täytettyäsi ilmoituksen näet, mitä liitteitä korvauskäsittelyssä tarvitaan. Huomioi, että hakemusta ei voida käsitellä ennen liitteiden saapumista. Toistaiseksi liitteitä ei voi toimittaa sähköisen lomakkeen liitteenä, vaan oikeusturvailmoitukseen liittyvät asiakirjat voit lähettää maksutta Turvaan käyttämällä vastauslähetysosoitetta.

Suosittelemme, että varaat lähellesi kaikki vahinkoon liittyvät tiedot, sillä tietoturvasyistä verkkopalvelu sulkeutuu, mikäli palvelua ei ole käytetty 15 minuuttiin. Voit lähettää ilmoituksen vasta, kun kaikki tarvittavat tiedot on syötetty.

  • Vakuutustiedot
  • Selvitys vahingosta
  • Yhteystiedot
  • Muut tiedot
  • Yhteenveto

Vakuutustiedot

*Tiedot ovat pakollisia

*Vakuutus, josta oikeusturvakorvausta haetaan
Vakuutusnumero
*Korvauksensaaja
*Onko oikeusturvavakuutus ollut aikaisemmin toisessa vakuutusyhtiössä?
Oikeusturvavakuutuksessa vakuutettuina ovat vakuutuksenottaja ja hänen kanssaan yhteisessä taloudessa vakinaisesti asuvat henkilöt. Ajoneuvon oikeusturvavakuutuksessa vakuutettuina ovat vakuutuskirjassa mainitun ajoneuvon omistaja, haltija ja kuljettaja kukin tässä omainaisuudessaan.